Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Patnos’ta

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Parti binası'nın açılışı için Patnos'a geldi.

 Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Patnos’ta

15.10.2021 - 14:22

Güncelleme : 15.10.2021 - 14:23
-- 745 kişi okudu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Parti binası’nın açılışı için Patnos’a geldi.

Akşam geç saatlerde Patnos ilçesine bağlı Ortadamla köyüne gelen Davutoğlu, Parti Başkanları ile birlikte, Patnos Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kasım İleri’nin davetlisi olarak Ortadamla köy odasın’da vatandaşlarla buluştu.

Ağrı’da , Tutak’ta, Hamur’da ve şimdi Patnos’ta vatandaşlarımızla birlikteyiz. Bizleri ne kadar özlediklerini dillerinden düşürmediler.Ağrılılar bizimle beraber yürümeye karar vermiş.Bir taraftan çok sevindirm.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bir tyaraftandfa hüzünlendim.İşsizi ile çiftçisi ile esnafı ile kadınıyla genciyle yaşlısıyla hep hüüznlü gördüm.Çiftçi mazot ve artan gübre fiyatlarından şikayetçi, esnaf dükkanında siftah yapmadan kapattığın için şikayetçi,emekli bin 500 lira ile nasıl geçinmecem diye şikayetçi.Gençler iş bulamamaktan ve şehir dışına çıkmadan şikayetçi.Kadınlarımı tencerlerinin kaynatamamadan dolayı şikayetçi.İşte biz bunlara son vermek için çıktığımız bu yolda tüm Türkiye’nin olduğu gibi Patnosunda şikayetlerine son vermek için sahalardayız ve olmayada devam edeceğiz dedi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Davutoğlu, Patnos Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kasım İleri tarafından verilen “Keledoş” yemeğinin ardından Patnos merkezde bir otelde istirahata çekildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Ağrı Patnos’ta partisinin ilçe başkanlığını açtı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ağrı’nın Patnos ilçesinde esnafı ziyaret etti, partisinin ilçe başkanlığının açılışını yaptı.

Ahmet Davutoğlu, partisinin ilçe başkanlığının açılışında yaptığı konuşmada, başbakanlığı döneminde ilk ziyaretlerinden birini Patnos’a gerçekleştirdiğini anımsattı. Siyaseti Ankara’nın bürokratik koridorlarında, İstanbul’un yalılarında yapmayacaklarını ve Anadolu’nun kılcal damarlarına kadar gideceklerini ifade eden Davutoğlu, şöyle konuştu:

“Biz bu topraklarda kimseden korkmadan, kimsenin kınamasından ve eleştirisinden korkmadan dolaşırız. Onun için Kürt kardeşlerim doğuda ve bütün Türkiye’de benim adımı ‘Serok Ahmet’ koydular. Sağ olasınız var olasınız. Bahçeli ne derse desin. Ankara’da ‘Serok Ahmet’ diye bana ve Kürtçeye ne kadar hakaretvari konuşursa konuşsun, ben de her yerde bana ‘Serok Ahmet’ diyenlere cevaben diyeceğim ki ‘Ser seran ser çavan (baş göz üstüne)'”

Davutoğlu, hükümetin ekonomi politikalarını da eleştirdi.

İlçede esnafı da ziyaretinde de bulunan Davutoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın