Patnos’ta fidanlar toprakla buluştu

Patnos'ta "Geleceğe Nefes Ol" fidan dikme kampanyası, Patnos Devlet Hastanesi bahçesinde uygulandı.

 Patnos’ta fidanlar toprakla buluştu

11.11.2021 - 15:49

Güncelleme : 11.11.2021 - 15:49
-- 526 kişi okudu

Patnos’ta “Geleceğe Nefes Ol” fidan dikme kampanyası, Patnos Devlet Hastanesi bahçesinde uygulandı.

Patnos İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf İçen, bu kampanyada bir sene içerisinde dikilen ve dikimine devam edilen 90 bin adet fidan ve tohumu ile Patnos’ta Geleceğe nefes olmak istiyoruz. Bugün Patnos Devlet Hastanesinin bahçesinde katılımcılarla birlikte fidanları toprakla buluşturup burayı yemyeşil bir alan yapacaklarını belirtti.

Patnos’da fidan dikmeyen kimsenin kalmamasını istediğini belirten Patnos Kaymakamı Yusuf Cankatar, “Her şeyden önce ağaç dikmek, insan yetiştirmek kadar bizim asli görevimiz. Bu inançla Hastanemizin bahçesini tercih ettik. Burada İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz, İlçe Müftümüz, Ziraat Odası Başkanımız, Başhekimimiz ve hastane çalışanları olarak fidan dikeceğiz.

Cumhurbaşkanımızın ülke genelinde başlatmış olduğu Milli Ağaçlandırma etkinliği kapsamında bugün bu etkinliğe katılıyoruz. Ağacın dikilmesini, dikildikten sonra bakılmasını Hastane personelimize zimmetliyoruz. Herkes bir ağaç sahipleniyor. İnşallah onların büyümesi, gelişmesiyle ilgili sorumluluk da onların olacak. Patnos’ta herkesin en az bir ağaç dikmesi için buradan çağrıda bulunuyorum açıklamasında bulundu.

Parograma İlçe Kaymakamı Yusuf Cankatar, İlçe Müftüsü Fatih Tavlaşoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf İçen, Patnos Ziraat Odası Başkanı Hakan Hakverdi, Patnos Devlet Hastanesi Başhekimi Nurullah Cihan Şöhret, Basın mensupları ve hastane çalışanları katıldı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın