Patnos’ta TÜBİTAK fuarı

Patnos'ta birçok yetenekli öğrenci geliştirdikleri projeler 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında sergilendi.

 Patnos’ta TÜBİTAK fuarı

25.12.2021 - 11:25

Güncelleme : 25.12.2021 - 11:25
-- 641 kişi okudu

Patnos’ta birçok yetenekli öğrenci geliştirdikleri projeler 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında sergilendi.

Patnos Selahattin Eyyubi Fen lisesi Okulunda gerçekleşen fuarın açılışını Patnos Kaymakamı Yusuf Cankatar Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir Patnos Yüksek Okul Müdürü Mustafa Varol Milli Eğitim şube Müdürü Onur Can gerçekleştirdi.

Fuarın hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Cankatar, emeği geçenlere teşekkür etti. Cankatar, stantları tek tek gezerek projeleri inceleyip öğrenci ve danışman öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrenciler, kendilerini dinleyen Cankatar’a geliştirdikleri projeleri anlattı.

TÜBİTAK 4006 bilim fuarı ile Türkiye’de bilim ve fuarın yaygınlaşmasına yönelik projeler geliştirdiklerini belirten okul müdürü Akif Dadaş “Öğrencilerimizin öğretim programı çerçevesinde, kendi ilgi alanları doğrultusunda belirlemiş olduğu konular üzerinde araştırma yapmaktadırlar.

Öğrencilerimiz buldukları sonuçları sergileyebilecekleri ortamlar hazırlayarak, öğrencilerimizin eğlenceli bir şekilde bilim ile yakından tanışmalarını amaçlamaktayız.

Biz okul idarecileri ise öğrenme ortamını daha eğlenceli ve cazibeli hale getirmek için var gücümüzle öğrencilerimizin yanında olmaya çalıyoruz” dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın