Patnos’ta Vergi Haftası etkinlikleri

Patnos Vergi Müdürü Güven Ay, "Kahveyle hatırın,vergiyle katkın olsun" sloganı ile vergisini tam ve zamanında ödeyerek Ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza Patnos Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz dedi.

 Patnos’ta Vergi Haftası etkinlikleri

21.02.2022 - 12:46

Güncelleme : 21.02.2022 - 13:23
-- 889 kişi okudu

Patnos Vergi Dairesi Müdürü Güven Ay, 1990 Yılından bu yana her yıl Şubat ayı’nın son haftasında kutlanmakta olan Vetgi Haftası kapsamında vergi bilincinin çocukluık çağında ve genç nesillerde oluşumu, Mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması, kayıt dışı ekonomi ile mücadele ve verginin tüm toplum kesimine benimsetilmesi amacıyla bu yıl 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanacak olan 33. Vergi Haftası’nın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz dedi.

Ay, “Kahveyle hatırın,vergiyle katkın olsun” sloganı ile vergisini tam ve zamanında ödeyerek Ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza Patnos Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Güven Ay, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Fatih Yaşar ve beraberindeki heyet ilk olarak İlçe Kaymakamı Yusuf Cankatar’ı Vergi Haftası Dolayısıyla ziyaret ettiler. Çiçek takdiminin ardından Vergi’nin önemini hatırlatan Kaymakam Cankatar, Vergi Haftası’nı kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Müdür ay ve ekibi şehit ailelerini tek tek dolaşarak Şehit Anneleri’nin elini öperek çiçek ve çikolata takdimi yaptı. Daha sonra Patnos Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Süleyman Laçin’i ziyaret eden ekip Vergi haftası münaseebtiyle vergilerini zamanında ödeyen Patnos’lu mükelleflere teşekkür ederek odadan ayrıldılar.

Heyet daha sonra Patnos’ta görev yapan Serbest Mali Müşavirlere uğrayarak çalışmalarında başarılar dilerdi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın