Umutlu Toplum Mutlu Bir Gelecek projesi

Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan SERKA tarafından finanse edilen "Umutlu Toplum Mutlu Bir Gelecek" projesi hayata geçirildi.

 Umutlu Toplum Mutlu Bir Gelecek projesi

16.06.2022 - 0:33

Güncelleme : 16.06.2022 - 0:39
-- 531 kişi okudu

Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan SERKA tarafından finanse edilen “Umutlu Toplum Mutlu Bir Gelecek” projesi hayata geçirildi.

Patnos Kerem Şahin İlk öğretim okulu bahçesinde bulunan ve eski Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) olan binanın onarımı ve tadilatından sonra hayata geçirilen proje’nin açılışı yapıldı.

Patnos Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir, çeşitli sanatsal aktivitelerin olduğu çok amaçlı kültür ve sanat merkezi olan binamızın açılışını yapıyoruz. İçerisinde (akıl oyunları, drama, müzik, bilişim, resim) atölyelerini barındıracak olan merkezi ilk orta ve lise düzeyi öğrencilerin tamamı kullanabilecektir dedi.

2021 yılında başlayıp bu gün açılışını yaptığımız binamız bitmiş ve eğiyim vermeye başlamıştır. Proje kapsamında yaklaşık 5 bin öğrencimize eğitim verilmesini planlamaktayız dedi.

Açılışta konuşan İlçe Kaymakamı Yusuf Cankatar, bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Serka’nın finanse ettiği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün denetiminde olan proje’de 5 bin öğrencimiz faydalanacak. Öğrencilerimizin faydalanacağı bir binamız daha oldu. Bu proje sayesinde yaz tatilindeki öğrencilerimiz bu sınıflardan fazlasıyla yararlanacaklar.Başta Serka olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.

Onarımı tamalanıp, faaliyete geçen binanın açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Kaymakam Cankatar ve protokol üyeleri sınıfları tek tek dolaşarak yetkililerden bilgi aldılar.

Açılışa Patnos Kaymakamı Yusuf Cankatar, SERKA İl Koordinatörü Gökhan Özince, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir, Kurum amirleri, STK temsilcileri ve Basın mensupları katıldı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın