Patnos’ta tiyatro gösterisi

Patnos'ta tiyatro gösterisi

 Patnos’ta tiyatro gösterisi

16.06.2022 - 0:37

Güncelleme : 16.06.2022 - 0:37
-- 688 kişi okudu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Patnos Meslek Yüksekokulu, Açılsın Perde Tiyatro kulübünün sergilemiş olduğu “İki efendinin uşağı” adlı tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Patnos’ta görev yapan öğretmenler, akademisyenler ve gazetecilerin de oynadığı tiyatro gösterisinden elde edilen gelir, Patnos’ta ana sınıfı ve ana okullarının ihtiyaçlarınd kullanılacak.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Patnos Meslek Yüksekokulu Müdürü ve tiyatro yönetmeni Mustafa Varol, “İki efendinin uşağı” adlı tiyatro oyunumuza sekiz ay gibi bir zaman ayırarak çalışmalara başladık. Bu gün bu sekiz aylık emeğimizin karşılığını almak için sahneye adım atıyoruz. Amacımız Patnos’ta tiyatro oyununu oynandığını ve yapıldığı farkındalığını aşılamaktı. İstediğimiz seviyeye ulaştığımızı belirtmek isterim.

Üç perde’den oluşan oyunumuz izleyiciler tarafından tam not aldı. Bu oyunda satmış olduğumuz bilet gelirini ilçemizdeki Ana sınıfı ve ana okullarının ihtiyaçlarında kullanacağız. Emeği geçen oyuncu arkadaşlarıma ve sahne ekibine teşekkür ederim dedi.

Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir, sergilenen tiyatro oyunundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta yönetmen Mustafa Varol ve oyuncu arkadaşlarına teşekkür eti.

Tiyatro oyununa Patnos Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Kaya, Patnos Ağır Ceza Başkanı Muhammed İkbal Çelik, Patnos Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkurt, Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir, Patnos Gazeteciler cemiyeti başkanı Faruk Yavuz kurum amirleri ve izleyiciler katıldı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın