23 Nisan Patnos’ta kutlandı

Patnos’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı buruk bir şekilde kutlandı. Bu yıl 100. yılı olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünyayı ve ülkemizi saran (COVID-19) Korona virüs nedeni ile buruk bir şekilde kutlandı. Patnos Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına ,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı münasebetiyle ,Patnos Milli […]

 23 Nisan Patnos’ta kutlandı

23.04.2020 - 11:59

Güncelleme : 23.04.2020 - 12:09
-- 619 kişi okudu

Patnos’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı buruk bir şekilde kutlandı.

Bu yıl 100. yılı olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünyayı ve ülkemizi saran (COVID-19) Korona virüs nedeni ile buruk bir şekilde kutlandı.

Patnos Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına ,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı münasebetiyle ,Patnos Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir tarafından çelenk bırakıldı.

Patnos Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne resmi kurumların çelenk sunması ile başlayan programda, Saygı duruşu,istiklal marşının okunması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmaını ardından program sona erdi.

Programa Patnos Milli Eğitim Müdüür Yakup Taşdemir, Şube müdürü Fikret Ayaz, kamu kurum amirleri ve öğretmenler katıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sınırlı sayıda kişinin katıldığı tören’de sosyal mesafenin korunduğu ve katılımcıların maske ile programa katıldığı dikkatlerden kaçmadı. K.ÖZDEMİR

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın