İHH Patnos Temsilciliği Vefa Ekipleri İle Vatandaşlara Ulaşmaya Devam Ediyor

iHH Patnos Temsilciliği Vefa Ekipleri İle Vatandaşlara Ulaşmaya Devam Ediyor Patnos’ta Vefa Sosyal Destek Grubu ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) gönüllüleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında evden çıkmaları kısıtlanan yaşlı ile ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor. İçişleri Bakanlığınca 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olanlara yönelik sokağa çıkma […]

 İHH Patnos Temsilciliği Vefa Ekipleri İle Vatandaşlara Ulaşmaya Devam Ediyor

29.04.2020 - 18:24

Güncelleme : 29.04.2020 - 18:24
-- 990 kişi okudu

iHH Patnos Temsilciliği Vefa Ekipleri İle Vatandaşlara Ulaşmaya Devam Ediyor

Patnos’ta Vefa Sosyal Destek Grubu ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) gönüllüleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında evden çıkmaları kısıtlanan yaşlı ile ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor.

İçişleri Bakanlığınca 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olanlara yönelik sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi nedeniyle evinden çıkamayan çok sayıda yaşlı vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak için Patnos Kaymakamlığı koordinesinde oluşturulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” çalışmalarına devam ediyor.

İHH Patnos Temsilciliği Başkanı Nazif KATILMIŞ, dünyayı etkisi altına alan salgının Türkiye’yi de olumsuz etkilediğini söyledi.

Vefa Sosyal Destek Grubu ile koordineli şekilde çalıştıklarını ifade eden Katılmış, şöyle konuştu:

“Öncelikle tüm Alem-i İslam ve özelde Patnos halkının Ramazan’ını tebrik ediyorum. Uzun yıllardır yardım yaptığımız fakir ve yetim aileler olmak üzere bu yıl bu salgından dolayı 65 yaş üstü büyüklerimize yönelik de yardımlarımızı yapıyoruz.

Bu ay içerisinde 160 ihtiyaç sahibi ailemize yardım çalışmasında bulunduk. Bundan sonrada inşallah ramazan ayı boyunca da bu yardımlarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte Patnos’ta bir birliktelik ve dayanışma ruhu içerisinde çok ciddi anlamda kenetlenmemiz gerekiyor.

Bu manada ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak isteyen hayır sahipleri İHH Patnos Temsilciliği olarak bizimle iletişime geçerlerse yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada yardımcı olmak isteriz.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın