Savcı Sayan, Ağrı 1970 Spor’un Onursal Başkanı Oldu

Savcı Sayan, Ağrı 1970 Spor'un Onursal Başkanı Oldu

 Savcı Sayan, Ağrı 1970 Spor’un Onursal Başkanı Oldu

29.04.2020 - 18:41

Güncelleme : 29.04.2020 - 18:41
-- 668 kişi okudu

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı 1970 Spor’un onursal başkanı oldu.

Ağrı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetimi, Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı ziyaretinde yaptığı sürpriz ile Ağrı 1970 Spor Kulübü onursal başkanlık belgesini takdim ederek bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, “Bugün Ağrı Belediye Başkanımız Savcı Sayan’ı ziyaret ettik. Bugün itibariyle kendisine takımımızın onursal başkanlık belgesini takdim ettik. İnşallah yeni sezona hem Ağrı’nın Belediye Başkanı hem de Ağrı Spor’ un Onursal Başkanı olarak girecek. Memleketimizi de ilerletmek için de Savcı Başkan’ın sürekli yanında olacağız. Fitne fesatlara da hiç bir zaman meydan vermeyeceğiz. Bundan sonra hep beraber Ağrı’nın ve Ağrı Spor’ un geleceği için mücadele edeceğiz. “dedi.

Sözlerine kulüp başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetimine teşekkür ederek başlayan Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Hayatımın en kıymetli belgesini alıyorum desem yeridir. Ben çok belge aldım, ama bu çok farklı bir belge. Bu benim için bir şeref kaynağıdır. İnşallah bu belgeye layık olmaya çalışacağım. Ağrı Spor’u Ağrılıların gururla, övünerek alkışladığı bir takım haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yüreğimde onlarla beraber. Elimizden ne gelirse yapıyorduk, daha fazlasını da yapmaya çalışacağız. Bu belgenin onuru olduğu kadar yükü de büyüktür. İnşallah altında ezilmeyiz.” diye konuştu.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın