Patnos İHH 300 yetim çocuğu sevindirdi

Patnos İHH 300 yetim çocuğu sevindirdi

 Patnos İHH 300 yetim çocuğu sevindirdi

04.01.2021 - 10:38

Güncelleme : 04.01.2021 - 10:38
-- 532 kişi okudu

“Kış Üşütür Kardeşlik Isıtır” sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde 700’den fazla yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık kıyafet yardımı yapmayı hedefleyen İHH Patnos Temsilciliği, şu ana kadar 300 çocuğu giydirdi.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde 42 anne ve 300 yetim çocuğa kışlık kıyafet yardımında bulunan Patnos İHH İnsani Yardım Derneği, evi yanan Çevik ailesine mobilya ve yaşam malzemesi, 500 aileye gıda kolisi ve 30 bin lira nakdi yardımda bulundu.

Yapılan çalışma hakkında açıklama yapan Patnos İHH Başkanı Mehmet Nazif Katılmış, “Patnos İHH olarak ilçe genelinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize düzenli ve dönemsel yardımlar yapmaya devam ediyoruz.

Bu yıl özellikle pandeminin de etkisiyle insanların ihtiyaçlarının daha fazla hissedilir derecede arttığını gördük. Amacımız hem bu zorlu salgın sürecinde hem de kışın dezavantajlı etkisi karşısında topyekûn bir kardeşlik seferberliği yapmaktır dedi.

Patnos Teşkilat Sorumlusu Muhammed Sena Keleş, yaptığımız çağrılar sonucu il içinde ve dışında esnaflarımız ve hayırseverlerin desteğiyle 300’den fazla çocuğumuza kışlık kıyafetlerini dağıttık. Evi yanan, ihtiyaç sahibi ailelere, özellikle yetim çocuk ve dul annelere yapmış olduğumuz yardımlardan dolayı, bizlere yardımlarını hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim.

İnşallah Patnos İHH olarak yardımlarımız kesilmeyip daha fazla yardım yapmanın gayreti içerisinde olacağız dedi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın