Patnos’ta silahlı kavgada 8 kişi tutuklandı (videolu)

Patnos'ta geçen günlerde yaşanan ve 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı kavgada 8 kişi tutuklanırken 3 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 Patnos’ta silahlı kavgada 8 kişi tutuklandı (videolu)

03.02.2022 - 18:03

Güncelleme : 03.02.2022 - 18:13
-- 1.121 kişi okudu

Patnos’ta geçen günlerde yaşanan ve 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı kavgada 8 kişi tutuklanırken 3 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Patnos’ta Karahan ve Bilici ailelerinin Cumhuriyet Caddesi üzerindeki silahlı kavgasında Reşat Bilici olay yerinde, kavga esnasında kahvede oturan ve olayla alakası olmayan İdris Özkaya ise kaldırıldığı Patnos Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Patnos İlçe Emniyet Müdürülüğü Asayiş Büro Amirliği’nin başlatmış olduğu geniş çaplı operasyonda yakalanan ve gözaltına alınan Ö.K., E.K., T.K., Ö.K.,M.K., O.K., G.K., M.S., emniyetteki biten sorgulamanın ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Patnos L tipi ceza evine gönderildi. A.B., B.B., ve M.B. adlı şahıslar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin tutukluların evlerinde yaptıkları aramada 2 adet tabanca, 1 adet tüfek, çok sayıda mermi ve olayda kullanılan sopa ve bıçaklar ele geçirildi.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın